Taxatie of waardebepaling van uw woning.

Een gratis waardeindicatie van uw woning is altijd mogelijk en vrijblijvend en geeft u direct inzicht in de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden. Elk huis is uniek dus ook die van u. Wij staan u graag bij met alle mogelijke vragen en geven u een oprecht advies en waardering van uw woning.

Als u een officieel taxatierapport van uw woning, verbouwing of WOZ waarde van uw woning nodig heeft is het van belang dat u hiervoor een beëdigd taxateur inschakeld. Informeer van tevoren bij uw financieel adviseur of bank wat de gestelde eisen zijn voor uw verzoek.

Helen Thie is beëdigd en gecertificeerd taxateur sinds 2006. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, met plezier verzorgen wij de taxatie van uw woning. Daarvoor zijn wij aangesloten bij erkende organisaties als de taxateursunie en de NWWI. Wij voldoen aan alle eisen van de huidige geldverstrekkers.

De normering en eisen van de huidige financiële hypotheeknemers zijn omvangrijk maar u ontvangt een gevalideerd en gewaardeerd rapport van uw woning.

Er zijn legio redenen om een taxatie van uw woning te laten uitvoeren.

  • U wilt gewoon de huidige waarde van uw woning weten
  • (her)financiering voor uw huidige woning en hypotheek.
  • Waardering in verband met verdeling van een boedel of anderzijds
  • Uw wilt graag de actuele waarde van uw woning weten.

Neemt u in alle gevallen contact met ons op voor een vrijblijvend advies en extra informatie.