Verkoop uw huis met een ervaren verkoopmakelaar

U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw woning of appartement. Welke verkoopmakelaar kan u daar het beste bij helpen? Wat ons betreft een verkoopmakelaar die oprecht betrokken is, recht door zee en no-nonsense. Wij staan bekend als toegankelijk, direct en benaderbaar. Geen strakke pakken en hoge hakken maar gewoon een goede makelaar.

De presentatie en vindbaarheid op funda.nl is belangrijker dan ooit. Graag maken wij met u een plan van aanpak om zoveel mogelijk kandidaten te interesseren en de juiste koper te vinden. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en u krijgt van ons te allen tijde een eerlijk en gedegen advies.

Belangrijk voor een succesvolle verkoop is in eerste instantie het aantrekken van zoveel mogelijk gegadigden. Onze presentatie en de zeer hoge google ranking van onze site dragen daartoe zeker bij. Daarnaast is www.funda.nl met 97% marktaandeel natuurlijk wel de belangrijkste tool. Verder staat ons aanbod ook op www.mva.nl en hebben wij goed zicht op de doelgroep die op dit moment in de markt is voor uw type woning.